Tuotesuojaportit – Hälytinportit


Hälytinportit 

Myymme ja asennamme eri valmistajien hälytinportteja radiotaajuus- ja AM-tekniikoilla. Portteja on todella laaja mallisto aina lattia-antenneista näkymättömiin loop-antenneihin sekä uutuutena suositut mono-antennit, jotka hälyttävät molempiin suuntiin joten esim. 1 metrin ovelle ei tarvita kuin yksi antenni kahden sijasta. Ota yhteyttä niin etsimme Teille parhaan ratkaisun.

Tuotesuojaportit on sitä varten kehitetty, että vähittäismyyntiyhtiöt olisivat paremmin suojattuja varkauksilta. Meillä on laaja valikoima EAS tuotesuojajärjestelmiä (Electronic Article Surveillance) jotka soveltuvat kaikkiin vähittäismyyntipaikkoihin, niin pieniin kuin suuriinkin. Meiltä löytyy tuotesuojaratkaisuja RF ja AM teknologioilla.

Hälytinportteja olemme ehtineet asentaa tuhansittain eri kohteisiin, ja meillä on yksi markkinoiden laajimmista valikoimista. Voit esim. saada hälytinportit vaate- kodinkone-, rauta- ja sisustusliikkeeseen, apteekkiin kirjakauppaan ja kaikenlaisiin eri liikkeisiin. Toimialalla ei siis ole väliä, kaikki saavat meiltä hälytinportin!


Perinteinen tai huomaamaton ratkaisu 

Liikkeiden sisääntulossa oleva hälytinporttirivi on tavallisin ratkaisu, mutta se voi myös olla täysin huomaamaton ovenkarmiin piilotettu ovihälytin, tai yhdistelmäportti joka tunnistaa foliokassit ja magneetti-irrottimet.

Korkealuokkaiset EAS -tuotesuojaportit voidaan asentaa myymälöiden oviaukkoihin valvomaan, että kaikki myymälässä olevat tuotteet kulkevat kassan kautta. Toiminta on varsin yksinkertainen, esimerkiksi tekstiileissä ja hintavissa tuotteissa on tunnistustarra tai lukittu hälytin, joka deaktivoidaan kassalla. Mikäli tuote kulkeutuu maksamatta kassan ohitse, portti antaa hiljaisen- tai vilkkuvalohälytyksen henkilökunnalle.

Me voimme aina tarjota asiakkaillemme parhaan ratkaisun huolimatta liiketilan koosta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme, ja ota yhteyttä!